COVID-19-pandemien har helt sikkert ændret den måde, vi lever vores liv på, og har endda tvunget mange til at overveje et karriereskift. Det har dog også åbnet op for folks øjne for de muligheder der er, når det kommer til at starte en virksomhed hjemmefra. Især er der mange samlevende par, der forsøger at finde måder at tjene penge på.

 

Fordelene ved at starte en forretning derhjemme med din partner kan være:

 

  • Vælg dine egne timer
  • Brug mere tid med din partner
  • Byg en kreativ afsætningsmulighed for dig selv
  • Tjen en indkomst uden at forlade hjemmet
  • Arbejd færre timer og tjen flere penge
  • Du kan muligvis sige dit job op

 

I denne artikel skal vi se på 5 gode hjemmeforretningsideer som et par kan starte.

 

1. Freelance skrivning

Hvis i altid har været lidt af en ordsmed, er der helt sikkert et marked derude for jeres talenter. Virksomheder søger altid hjælp til at producere indhold til sociale medier, hjemmesider og blogs. En af de bedste måder at komme i gang på er at tjekke et freelance-websted som Upwork ud og begynde at tilbyde jeres tjenester. Lav en lille undersøgelse af vigtigheden af søgemaskineoptimering (SEO), og i vil blive et praktisk forslag for enhver virksomhed.

2. Bagning

At være en sus i køkkenet er noget, din partner helt sikkert sætter pris på. Men hvorfor holde disse færdigheder bag lukkede døre? Hvis du eller din partner har nogle specielle produkter, som i elsker at bage, er der altid et marked for god mad. Uanset om i opretter jeres egne markedsboder i weekenden eller endda får hjælp fra lokale caféer til at sælge jeres bagværk, kan i helt sikkert tjene penge på disse lækre godbidder.

3. Influencer på sociale medier

At blive en influencer på sociale medier er ikke så let, som du måske tror, men hvis i er ret kyndig på onlineområdet, er det bestemt opnåeligt. Influencers er grundlæggende mennesker, der genererer mange følgere på sociale medieplatforme. Som sådan er brands villige til at betale disse influencers for at promovere produkter for dem. Den bedste måde at gøre dette på er ved at fokusere på en bestemt niche, som i brænder for. Det vil være meget nemmere at opbygge en tilhængerskare på denne måde.

4. Start en blog

Mange mennesker tror, at det at oprette en blog hjemmeside mere er en hobby end en forretning, men det er ikke sandt. Som enhver hobby, hvis i behandler det som en forretning, kan i opnå masser af succes. Hvis i bygger en populær blog, der har flere læsere og følgere, kan i generere indkomst gennem betalt annoncering, sponsorerede indlæg, affiliate marketing og meget mere.

5. Sælg online kurser

Endelig, hvis i har kendskab til en bestemt branche, har i så nogensinde overvejet at undervise andre? Ligesom en konsulentvirksomhed er salg af onlinekurser en nem måde at tjene lidt ind på fra de færdigheder og erfaringer, i allerede har. I kan designe et online kursus på jeres egen hjemmeside, og sælge det som en pakke, i kan endda tilbyde virtuelle kurser, hvor i forbinder med kunder og underviser dem. Der er også mulighed for at filme instruktionsvideoer og sælge dem. Køb hjemmeside her.

 

Hvis du ved, hvor du skal lede, er der masser af hjemmeforretningsideer til at arbejde sammen med som par. Om i holder det som et sidehustle eller gør det til et fuldtid er helt op til jer!

Tanker