Selvom det af og til kan virke lidt ironisk hænger det meget ofte sådan sammen, at paraplyer er meget mørke i stoffet. Den mørke farve gør, at lyset har svært ved at komme igennem og det kommer hurtigt til at virke endnu mørkere end det rent faktisk er udenfor. Derfor er en transparent & sort paraply en god ide da den giver dig meget mere lys.

En trendy transparent & sort paraply

Når det regner udenfor, kan de fleste nikke genkendende til at være i lidt dårligere humør end normalt. Man har ikke lyst til at gå ud, man kan ikke lide at blive våd og man kigger ud og så sænker man automatisk skuldrende lidt fordi, at det kan virke uoverskueligt, at det regner. Når man så tilmed vælger at gå ud med en mørk paraply, gør man kun det hele værre. For hvis man i forvejen ikke kan lide mørket, bliver det hele kun mere mørkt og trist med en mørk paraply.

Med en gennemsigtig paraply, derimod, vil du mærke hvordan lyset rigtigt får plads til at ramme dig når du går udenfor. Ofte oplever man, at der er mindre lys når det regner da solen skal kæmpe lidt mere for at komme igennem de tykke skyer, men for det meste kommer der dog lidt lys ned alligevel. Nyd dette dejlige lys under din paraply i stilen transparent & sort.

Lækkert materiale på transparent & sort paraply

Paraplyen i transparent & sort stil består af et transparent materiale, som er lidt tykkere end den normale paraply. Det gør, at lyden, som rammer paraplyen, er endnu bedre end normalt. Man kan rigtigt høre regndråberne komme ned og det giver en hyggelig fornemmelse når man går rundt under paraplyen. Der er dog også en lille detalje ved paraplyen, som gør, at den ikke er udelukkende transparent. Derimod har den også en sort stribe langs kanterne, som giver et lækkert og stilet touch.

Skaftet matcher den sorte farve og det giver et lækkert helhedsindtryk, som får den transparent & sort paraply til at se meget trendy og moderne ud.  Med denne smukke paraply i stilen transparent & sort kan du lade lyset ind således, at du ikke føler, at du skal gå rundt i mørke når regnen siler ned udenfor.

Tanker