Når man skal på date, så er der mange ting man skal tænke på. Der kan også være en masse følelser der forhindrer en i at tænke klart. Med denne guide, så kan man give et bedre førstehåndsindtryk. Det er vigtigt at være renlig. Tag derfor altid et bad inden en date, og sørg for at vaske dig grundigt. Spray noget god parfume. Tag  Tager man på en date, og skal man give et godt indtryk, så er det vigtigt at huske at passe sig selv ordentligt. Der er mange kvinder, som går op i at man holder alting som man viser frem rent. Det vil sige et rent hus. En ren krop, og en ren bil, hvis man skal hente personen. Det kan være svært at have en ren bil, især hvis den er blevet brugt meget. Derfor så kan man bestille en bilvask, hvis det er tilfældet på https://bilvask.steamrex.com/bilpleje/. Her får man altså en bilvask, hvor man er sikker på at bilen den bliver ren, og det er nødvendigt ligefrem, hvis man har spildt noget indhold af en væske i bilen. Det er derfor en super god ide at få det gjort, hvis man har været ude for sådan en situation, fordi det er et dårligt førstehåndsindtryk at sende til personen som man er på date med.

 

 

Hvad kan man ellers fokusere på for at få en god date?

 

Det er vigtigt at lytte til den anden person. Der er mange mennesker som ikke kan finde ud af at lytte til andre, primært fordi de har deres egen interne dialog kørende. Bliver man busted i ikke at lytte efter, så virker man ligeglad med den anden person, og det er ikke en særlig god ide at det give det indtryk. Yderligere, selvom at man ikke bliver busted, så står man med det problem at man ikke kan stille de relevante spørgsmål som man ellers ville kunne have. Kan man ikke spørge ind ordentligt til den anden person, så skaber det ikke den samme gode dialog, som hvis man havde gjort det. En god bilvask hvor bilen bliver plejet, og pæn fra fx. bilvask.steamrex.com,  eller en god hårklip er en investering i en god aften.

 

Hvor tager man på date henne?

Der er mange lokationer der er gode til dates, men det kommer helt an på årstiden og vejret. Regner det så er det næsten udelukket at man tager udenfor, men ellers hvis vejret er til det så er det en god ide at tage udenfor. Kør i bilen ud til et naturområde. Parker den nyvaskede bil tæt på, og så vandrer ud og hold en picnic. Det kan gøres både om eftermiddagen og om formiddagen. Hvis man er helt hardcore, så kan det også gøres om morgenen, så man kan få en flottere udsigt.

Tanker