Det er svært at spå om fremtiden. Mange har gennem tiden forsøgt, og stort set lige så mange har fejlet. Fremtiden er en underlig størrelse, og selvom vi som mennesker gør vores bedste for at planlægge, koordinere og forske, sådan så mindst muligt kan overraske os, så er det alligevel aldrig givet, hvad der sker i morgen. Eller om en time. Eller om fem sekunder. Det kan faktisk være en ret angstprovokerende tanke, og derfor vil vores klare råd da også være, at man forsøger at tage sig selv i at prøve at kontrollere fremtiden – og i stedet arbejder på at nyde nuet.

 

Der er dog visse områder, hvor det er nemmere at spå om fremtiden end andre. Ét af disse er moden. Moden er nemlig ikke et fænomen, der, ligesom vejret, kan være omskifteligt og uforudsigeligt. Moden er i høj grad noget, der bestemmes af nogle mennesker, der vælger, hvad der skal være på mode. Det er også grunden til, at alverdens magasiner og dameblade allerede i marts kan fortælle, at det til sommer bliver moderne med grønne nuancer og store hatte. Moden er bestemt og defineret, mange måneder før den bliver aktuel.

 

Og hvad så med smykker?

Smykker hører naturligvis inde under ”mode”. Dermed kan man altså også godt sige noget om, hvilke smykker der fremover vil blive populære. Blandt mænd gælder det, at smykker i en længere årrække har været no-go. Smykker har været forbeholdt kvinder, og gik man som mand med smykker, var man ikke hverken stilig eller maskulin.

 

Dette har ændret sig kraftigt i dag. Flere og flere mænd, især blandt den yngre generation, bærer nu smykker til daglig, og dette anerkendes da også som både stiligt og cool. Især armbånd, halskæder og ringe er virkelig kommet på mode hos mændene, og lige nu ser vi især, at mænd bærer tykkere og mere chunky smykker. Men kan man også spå noget om, hvad der bliver fremtidens armbånd til mænd?

 

Hvad bliver fremtidens armbånd, når det kommer til mænd?

 

Ser vi på nutidens trend med de lidt mere markante armbånd til mænd, er der faktisk ikke rigtig nogle tegn på, at denne mode vil ændre sig lige foreløbig. Selvom mænd i højere grad end tidligere er begyndt at kombinere spinkle og brede armbånd og halskæder, er det stadig de mere fremtrædende og kraftige armbånd, der fylder mest i modebilledet blandt mænd.

 

Spørger man modemagasinerne forventer de, at det især vil være de klassiske kæde-armbånd, der fortsætter med at tiltrække sig mændenes opmærksomhed. Disse armbånd er nemlig både klassiske og maskuline, og så fungerer de godt til mange forskellige typer af outfits. En anden stor fordel ved denne type armbånd er også, at de kan købes mange steder og ofte fås i både guld, sølv og forskellige andre metaller og farver.

Tanker