Vil du gerne have en hyggelig aften med mad, du ikke selv behøver at lave, men mangler inspiration til, hvad I skal have at spise? Så kan det være en god idé at bestille take away fra en af de mange restauranter i lokalområdet. Men selvom det er nemt og hurtigt, så kan det også være svært at vælge lige den rigtige menu. Derfor giver vi her nogle gode bud på, hvad du kan bestille og varme op i ovnen, så I får en lækker aften med mad, du ikke selv behøver at lave.

 

Tapas med spansk krydderi

Hvis I har lyst til at prøve noget nyt, så kan det være en god idé at bestille tapas ud af huset. Det er typisk små smagsprøver af forskellige typer mad, og det passer derfor godt til et aftenarrangement, hvor I har tid til at snakke og slappe af sammen. Der findes mange forskellige tapasretter, så det kan være god idé at undersøge forskellige muligheder, inden I bestiller. En god idé er for eksempel spanskinspireret tapas. Det vil sige eksempelvis risotto med krabber, marineret oksekød eller stegt aubergine med mozzarella.

 

Pastaret med frisk pesto

Hvis I har lyst til noget let og luftigt, så kan det være en god idé at bestille pastaret med frisk pesto. En sådan pastaret er typisk lavet af pasta i flere lag, og den er derfor perfekt til at varme op i ovnen. Pestoen er også lavet af friske råvarer og kan derfor også varmes op i ovnen. Så I skal blot have en god dressing til at toppe pastaretten med. En god idé er altså pastaret med frisk pesto.

 

Indisk mad som takeaway

Hvis I har lyst til at prøve noget anderledes takeaway, så kan det være en god idé at bestille indisk mad. Der findes mange forskellige typer indisk mad, men en god idé er for eksempel indisk dahl eller curry med kylling eller oksekød. Indisk mad er typisk meget saftig og smagfuld mad, som fint kan varmes op i ovnen. Så der er ikke lang tilberedningstid for jer.

 

Konklusion

Det kan være svært at finde på, hvad man skal have at spise, når man bor i en storby, hvor der er mange muligheder. Men hvis I har lyst til at prøve noget anderledes, så kan det være en god idé at bestille indisk mad. Der findes mange forskellige indiske retter, som I også kan få som lækker takeaway.

Tanker