Lad os bare være ærlige. Det kan være hårdt at holde gang i parforholdet og sørger for at have tid til at dyrke hinanden og lidenskaben. Der går hurtigt hverdag i den med madlavning, fodboldtræning og arbejde og pludselig er ugen gået uden at der har været tid og overskud til lagengymnastikken. Men der er gode tips at hente.

Tips til mere tid
Tid kan være en gave når du skal dyrke dit parforhold for det er jo ofte det som mangler. Vi mangler tid og overskud til hinanden. Når børnene er lagt i seng, er vi trætte og aften bliver ofte brugt på det vi ikke nåede i løbet af dagen som fx madpakker, rengøring, tøjvask osv. Så at sætte tid af til at nyde hinanden og lave ting sammen er vigtigt. Både som familie men også som partnere hvor det bare er jer 2 der skal være tid til. Prøv at sætte børnene til at være med til at smøre madpakkerne, eller måske den ene kan lave madpakker mens den anden laver aftensmad. Så er de da fikset inden sengetid. Pak gymnastiktøjet dagen før og sæt nogle bestemte dage af til vasketøjet så der ikke hober sig bunker op sammen med tomme skuffer i klædeskabet. Brug mindre tid på rengøringen! Der skal selvfølgelig være rent men anskaf jer f.eks. et blødgøringsanlæg fra 2022 fra Aqua Danmark og slip for op til 5 timers rengøring om ugen. Forsøg at frigive denne tid så i kan bruge den sammen om aften.

Få børnene passet
Alle ønsker at være gode forældre og dyrke familiesamværet. I har sikkert også en masse rutiner som gør børnene trygge og i vil jo også gerne være sammen. Men dine børn nyder også opmærksomheden i at blive passet ude hos f.eks. bedsteforældre, onkler og tanter eller lign. Det kan være en gave for børnene at komme ud og opleve tingene anderledes. Og selvom de er ude og sove så kan nogle af de vigtigste rutiner som f.eks. sengetider stadig overholdes. Det skader ikke børnene at tingene ikke bliver gjort præcis på samme måde for de er et andet sted og her er der andre regler og det er også godt for børnene at opleve.

Skab en romantisk stemning
Når i så er alene så giv den fuld gas. Tænd stearinlys, spis noget lækkert mad, læg rent sengetøj på, tag et varmt bad og hyg jer sammen. Med et blødgøringsanlæg sparer i ikke blot tid på rengøringen i får også de blødeste tekstiler og det mest lækre sengetøj. I kan skabe en hel hotelstemning og bare nyde hinanden.

Tanker