Kærligheden venter bare på dig

Kom godt i gang med det 21. århundredes parforhold med en god kapok madras. Vær også med på den grønne omstilling og sørg for at det også er en økologisk madras. På den måde slår du to fluer med et smæk, for du er både med på noderne og med på den grønne omstilling. Du kan finde mange gode og miljøvenlige produkter herinde.

Det er ikke fordi kærligheden blot ligger i det erotiske, for kærligheden findes i så meget andet; i ømheden, omsorgen, loyaliteten og udholdenheden. Sengen er jo også det sted, hvor man sover og vågner sammen. Det er et meget intimt rum, og kærligheden handler netop også om at dele intimitet. Her skader det så ikke at have de bedste sengeforhold, som man netop kan have med en god kapok madras. Kærligheden er derude, og den venter bare på dig.

Den nye tidsalder er en glasalder

Hvordan ser det 21. århundredes kærlighedsliv og parforhold så ud? Ja, det ser jo noget anderledes ud end det forrige århundredes og de mange andre århundreders kærlighedshistorier. Det er fordi det 21. århundredes kærlighedsliv og selve datinglivet foregår i stor stil gennem skærme.

Vi lever foran skærme

Man kunne kalde vores nye tidsalder for en glasalder, fordi vi sidder så meget foran computerskærme og skærmen på telefonen. Derudover er der bygget rigtig mange bygninger med store glasfacader, hvorigennem vi kan følge med i hinandens liv. Der er en vis transparens i vores liv nu, på godt og ondt. Vi viser meget af os selv på skærme, og den forholdsvise afstand, der er, kan resultere i at vi bliver meget meddelsomme og nogle gange udleverer vi måske os selv for meget.

Tinder og Facebook som indgang til kærligheden

For mange er de sociale medier en indgang til kærlighedslivet. Det er noget helt nyt for vores tidsalder. Sådan var det ikke i halvfemserne.

Hvor finder du kærligheden nu om dage?

I storbyen

  • Du kunne møde kærligheden gennem din venskabskreds og bekendtskabskreds.
  • På en bar eller til et event.
  • På Tinder eller Happn eller et datingsite.
  • På arbejdet, men det sker sjældnere og sjældnere. Folk ønsker at holde tingene adskilt og ikke komplicere forholdene på arbejdet.

I provinsen og på landet

  • Til festival.
  • På Tinder eller Happn.
  • I det lokale miljø. Gennem venner, familie og bekendtskabskreds.
  • På arbejdet, naturligvis.
  • Gennem Facebook. Den måske største dating portal i landet.

 

Der er måske ikke umiddelbart så meget forskel på datinglivet i byen og på landet, men der dog den markante forskel, at der er flere kvinder i storbyerne og flere mænd i provinsen og på landet.

 

Tanker