I dag er legetøj til voksne blevet langt mere normalt end det var førhen i et parforhold. Faktisk viser statistikker, at mere end halvdelen af de danske par, har mindst 1 stykke sexlegetøj derhjemme, mens at onani også er blevet lagt mindre tabubelagt, og noget som stort set alle voksne mennesker dyrker.

Når det kommer til voksenlegetøj af den lidt frækkere type, er udvalget kæmpestort. Er man et par, der ønsker at udforske hinanden bedre under lagnerne, vil man ofte blive mødt at et hav af muligheder og produkter man kan udforske. Ofte kan det føles uoverskueligt og virke stor udfordring at finde det bedste produkt, der både kan give stimulans til begge partnere.

Dette er helt normalt, men noget som mange par ikke kommunikerer godt nok omkring. Kommunikation er nøgleordet når det omhandler seksuelt samvær mellem par. Snakker man med sin partner, om hvilke ting man har lyst til at prøve, inden man vælger et stykke voksenlegetøj, kan man komme rigtigt langt og skabe fantastiske nye sensuelle, frække og forførende stunder med sin partner.

Derfor har vi nedenfor beskrevet de produkter som de fleste par vælger at starte med. Blandt favoritterne vil man helt sikkert kunne finde et produkt som vil opfylde jeres fantasier.

Liste: De bedste produkter til seksuelt samvær med din partner

 

  1. Dildoer

Mange tror at en dildo er bedst egnet til samleje med sig selv som kvinde. Men inviterer man sin partner indenfor i legen, vil man typisk opleve at ens partner vil blive både beæret og have lyst til at være en del af seancen. Forsøg endelig at få modparten til at styre produktet og kontrollere hastigheden og styrken. En dildo er særligt velegnet til forspillet og varmer man godt, vil man helt sikkert også opleve langt bedre samleje efter seancen, hvis det er det man har lyst til.

  1. Penis sleeves

Dette er et produkt som virkelig kan slå benene væk under din partner. Med et sleeve til ens kønsdel, kan man forøge den fantastiske følelse under et samleje for begge partnere og ved at gøre ens penis større eller bruge designs som riller, spiraler. Der findes endda også sleeves som kan sende vibrationer som begge partnere kan få fornøjelsen af.

  1. Glidecreme

De fleste par bruger i forvejen en creme til nemmere og mere behageligt seksuelt samvær. Men det kan alligevel ikke understreges nok at brugen af f.eks en vandbaseret glidecreme i alle tilfælde vil gøre sex langt bedre. Særligt når man gør brug af et nyt spændende legetøj under lagnet, anbefales det på det kraftigste at man starter blidt og sørger for at varme godt op med en god creme. Sidst men ikke mindst er hygiejne selvfølgelig et must, der understøtter et godt sexliv for både dig og din partner.

Tanker