Vil du gerne tage din partner med på en date, som er helt anderledes, end hvad I plejer at gøre? I har måske mange gange været i biografen, på restaurant eller på hjemme-date sammen? Og I kan måske begge to mærke, at forholdet trænger til lidt spænding? Så er det vist også på sin plads, at I prøver noget helt andet og på den måde også udforsker nye side af hinanden. Du får her 3 gode ideer til gode dates, som nok er lidt anderledes.

Sheltertur

Det første bud passer perfekt til jer, som synes, at det er dejligt at bruge tid i naturen, men som bare ikke gør det nok – og det er selvfølgelig en sheltertur. Det er en date, der kræver lidt mere planlægning, fordi man både skal finde ud af, hvad man gør med mad og overnatning.

Men når der først er styr på alt det praktiske, som kan man altså også se frem til en virkelig dejlig date, som sagtens kan være meget romantisk, selvom det også er lidt mere primitivt end at sidde på fin restaurant. Det er bål, gode snakke under stjernerne og en masse kvalitetstid med den person, man allerbedst kan lide at være sammen med.

Hyggelig roadtrip

Hvis man ikke er så meget til det med at sove i naturen, men stadig gerne vil ud under åben himmel, så kan man også planlægge en hyggelige roadtrip som date. Her kan man eventuelt starte med at køre lidt rundt i et dejligt område for herefter at lave det til en date. Det kunne enten være på en restaurant eller kro, man kører forbi – ellers kan man også lægge nogle tæpper eller puder om på bagsædet og så lave det til en rigtig roadtrip-date.

Men husk lige at få Sommerdæk på bilen, så der ikke sker noget uhensigtsmæssigt på den hyggelige bil-date.

På tur i svømmehallen

Det sidste på en date er lidt mere tilgængeligt – det er nemlig bare at smutte en tur i svømmehallen. Det virker måske ikke umiddelbart som det mest romantiske, man kan finde på, men det kan det sagtens være. I kan nemlig have det vildt sjovt sammen, mens I er i vandet – det kan enten være noget med at svømme lidt rundt, eller mere action packed hvor I prøver vipperne. Derefter kan I nyde nogle pommes frites eller en burger i svømmehallens cafe. En date som denne kan bestemt også noget, selvom det ikke er levende lys og rosenblade.

Tanker