“Mange lækre features for the Ladies and Gentlemen…”

Avada Admin

Et fortroligt forum

App’en er omsluttet af en personlig kode, så ingen uvedkommende træder ind i jeres tosomhed. Her er et rum for kun dig og din partner. Koden kan deaktiveres i indstillinger.

Avada Admin

En app for to

App’en kan kun deles med én person. Ergo man kan ikke både dele app’en med kone, elskerinde og bedste ven. Medmindre at disse tre er en og samme person:)

Avada Admin

Giv hjerter

Få større glæde i parforholdet ved at sende og modtage hjerter for de ting i værdsætter ved hinanden. Der kan sendes hjerter i følgende fire kategorier:

Praktisk, Omsorg, Romantisk og Intim

Avada Admin

Anmod om hjerter

Du kan også anmode om hjerter, hvis du ikke føler, at din partner ser dine kærlige handlinger. Herefter skal din partner så vurdere, om han/hun værdsætter den pågældende handling.

Avada Admin

Få overblik

Bliv via Oversigten klogere på, hvad din partner sætter pris på, og hvilke handlinger der virkelig slår benene væk under ham/hende – og omvendt.

Avada Admin

Bliv klogere på din partner

Du kan gå yderligere i dybden og isolere hver hjerte-kategori for at lure,hvilke konkrete handlinger, der giver PONDUS. Er det plæneklipperen eller støvkosten, du skal tage i brug for at overraske og glæde din partner?

Avada Admin

Lær din partner bedre at kende

Få et større indblik i din partner og øg sandsynligheden for at ramme plet ved gaver og overraskelser via KEND HAM/HENDE. Det er din partner, der står for at ajourføre dette.

Avada Admin

Få hjælp til overraskelserne

Alt fra din partners tøjstørrelser, -mærker og yndlingsdufte til ynglingsblomst og -spiritus kan være at finde her. Det øger altså sandsynligheden gevaldigt for at ramme plet, når gavekøb og de små overraskelser skal praktiseres.

Avada Admin

Send beskeder

Send frække, sjove, interne beskeder og billeder i et fortroligt forum, hvor kun I har adgang. Nogle gange kan det være en fordel at vide, at visse beskeder ikke popper frem på skærmen i tide og utide.