Hvad er der nu galt i at SIGE ting til hinanden og give ÆGTE knus og kys?

Et lynhurtigt svar på kritikkernes spørgsmål er: Der er BESTEMT ingenting galt i det verbale sprog og den fysiske kontakt. Tværtimod er jeg også fortaler for disse ting, og det hverken kan eller skal en app erstatte. Men! Jeg tror på, at YouTwo-app’en kan supplere – og måske endda fremme – de gode oplevelser i parforholdet.

En amerikansk undersøgelse mener at kunne bevise, at smartphones i dag er medvirkende til, at nogle par går fra hinanden (phubbing). Hvordan man kan ’bevise’ en sådan påstand, ved jeg ikke, men statementet overrasker mig ikke, da telefonen har fået en helt anden og unik plads i vores liv og hverdag i forhold til for bare 5 år siden.

Og det ville da være et frisk tiltag at skabe en modkultur mod dette og opfordre folk til at kyle telefonerne til Langbortistand og så koncentrere sig om nuet og menneskerne i vores nærområde – frem for de virtuelle venskaber og likes. Men det tror jeg altså er nemmere sagt end gjort – og i bund og grund er jeg ikke engang sikker på, at jeg selv har lyst til at smide min fine Iphone 6 andre steder hen end i lommen eller fra mig for en tid, når jeg ikke vil forstyrres.

Så derfor bryder jeg mig meget om tanken, at jeg kan dele et fortrolig univers med min partner på mobilen. Jeg kan godt lide, at jeg har inviteret og UDVALGT Kristine til at være den helt unikke person, som jeg ønsker at kunne sende hjerter til over mobilen.

Hvorfor? Fordi jeg elsker hende og håber, at vi via YouTwo får nogle dejlige ’touchpoints’ i løbet af dagen (når vi ikke er fysisk tilstede i samme rum,ü) – at vi bliver klogere på hinanden, og at vi rammer mere plet, når vi har/får muligheden for kvalitetstid i en hverdag og weekend, der “udfylder sig selv” med børn, motion, arbejde og hobbyer.

Jeg har JA-hatten på og giver YouTwo-app’en en chance i mit parforhold – og det gør Kristine heldigvis også,ü

/Martin Backs – Idemand bag YouTwo